Hypnose vægttab

Vægttab handler ikke altid kun om at vide hvad du har bedst af at spise og hvor meget du kan spise. Du ved formentlig, hvad der er årsagen til at du har flere kilo på kroppen end du ønsker – At du enten spiser for meget eller spiser forkert. Med hypnose vægttab arbejder vi med dit underbevidste sind.

Forestil dig at du spiser dig mæt og føler dig godt tilpas og alligevel smider de overflødige kilo.

Det er muligt at opnå dette. Måske er udfordringen for dig, at du savner viden om, hvilke fødevarer der er mest optimale og bedre for dig at spise end andre for at opnå det vægttab du ønsker. Det kan jeg hjælpe dig med.

Det kan også være, at du ved præcist, hvad du har bedst af at spise for at opnå dit vægttab, men alligevel spiser du mere end du havde planlagt eller spiser noget af alt det, du har sat på forbudt-listen. Og uanset hvor mange gange du forsøger og lige meget hvor motiveret du er, så går det galt hver gang. Og hver gang bliver du ked af det, skælder ud på dig selv og oplever de mislykkede forsøg som en fiasko.

Årsagen til at det går galt, kan skyldes at din underbevidsthed ikke helt har forstået at det vil være positivt for dig at opnå et vægttab. Og er din underbevidsthed/dit ubevidste sind ikke enig med dit bevidste sind, så vil dit ubevidste sind vinde over dit bevidste sind og uanset hvor stærk din viljestyrke er , vil det være en hård kamp at opnå det vægttab du ønsker.

Med hypnose vægttab kan vi påvirke din underbevidsthed i den retning, du ønsker, så det bliver muligt at:

  • Du helt naturligt vælger de fødevarer, din krop har godt af og fravælge det din krop ikke har godt af.
  • Du slipper af med alle de tanker, der oftest kredser om mad, slik og kager.
  • Du siger ”nej tak” til slik og kager fordi du ikke har lyst til at spise det.
  • Du spiser på naturlig sult og spiser ikke længere på følelser som f.eks. ked-af-det-hed eller ensomhed.