Det er i dit bevidste sind, du beslutter dig for rygestop

Det ubevidste sind er ikke nødvendigvis enigt i din beslutning om rygestop – og når det bevidste og det ubevidste ikke er enige, så vinder det ubevidste sind og du vil have meget svært ved at gennemføre dit rygestop. Med Hypnose rygestop arbejder vi med dit ubevidste sind.

Jeg hjælper dig med hypnoseterapi til at få dit ubevidste sind til at acceptere din beslutning om at holde op med at ryge, så dit bevidste og dit ubevidste sind kan samarbejde og du kan nå dit mål. Det er en nem og meget behagelig metode at blive røgfri på.

Bliv røgfri i dit eget tempo. Det er forskelligt fra person til person om det går nemt og hurtigt eller om der skal arbejdes mere med nye strategier og overbevisninger og om du derfor har behov for flere sessioner.

Lige som alle andre hypnosebehandlinger vil en del af rygestopbehandlingen starte med en samtale på ca. ½ -1 time, hvor jeg igennem en række spørgsmål udviklet specielt med henblik på at jeg får den information, jeg har brug for til din personlige behandling.

Røgfri og gladere med hypnose rygestop

Forestil dig at du er glad og stolt. Du klarede det. Klarede at blive røgfri. Bliv røgfri og skift følelsen af ærgrelse og skuffelse over at ryge ud med glæde og stolthed over at du er sej og passer på dig selv. Mange rygere har ikke lyst til at stoppe med at ryge, fordi de mener at de derved går glip af noget livskvalitet.

Det er en udbredt myte at det er sjovere at være ryger. Men faktisk er det modsat. En undersøgelse foretaget en engelske forskere konkluderer at man bliver gladere efter rygestop. Læs evt. mere på http://www.naturli.dk/artikel/lykkeligere-efter-rygestop/

Hypnoseterapi er meget effektivt og jeg har stor og meget positiv erfaring med rygestopbehandlinger. Jeg vil også meget gerne hjælpe dig med dine udfordringer i forbindelse med dit hypnose rygestop.