Kostvejledning Tina Lorenzen

Kostvejledning

Godt velbefindende – vægtregulering – sundere kost og livsstil.

Kosten har stor betydning for dit velbefindende. Bøvler du f.eks. med allergiske reaktioner, uforklarlige smerter, oppustethed eller ustabilt blodsukker, du ikke kan finde årsagen til, så er der en stor sandsynlighed for, at det skyldes kosten.

Du har naturligvis været hos lægen og fået undersøgt om, der er sygdomme, der ligger bag.

Vægtregulering og/eller sundere livsstil.

Viden omkring fødevarer og kost er et godt udgangspunkt. Det kan være du ønsker at ændre på dine kostvaner for f.eks.: At ændre på din vægt, få et bedre velbefindende eller have en sundere livsstil.

Ønsker du min hjælp til kostvejledning, at regulere din vægt eller at få en sundere livsstil, vil du og jeg sammen gennemgå, hvad du indtager af mad og drikke. Jeg vil hvorefter give dig forslag til eventuelle ændringer til madvarer, du kan lide at spise. Madvarer der er bedre for dig end de, du spiser i dag.

Vaner

Årsagen til at du spise, det du spiser, skyldes oftest vaner. At ændre på vaner, kan være udfordrende, hvis du ikke kender redskaberne til hvordan. Det har du måske brug for hjælp til. Med hypnose,  NLP og metaltræning kan jeg hjælpe dig med at ændre på dine vaner.

Jeg er uddannet Ernærings- og Husholdningsøkonom fra Suhr´s Seminarium samt Kostvejleder og Slankekonsulent fra At Work Skolen