Hypnose Tina Lorenzen

Hvad er hypnose

Hypnose er en ændret bevidsthedstilstand. Det er en indadrettet tilstand, hvor man kommer i kontakt med tilstande og ressourcer, som man typisk ikke er i kontakt med i almindelig vågen tilstand. I hypnose fokuserer energien i det ubevidste sind kun på én ting. Hypnosen går uden om det bevidste sind.

Hypnose er en trancetilstand. Trance er noget vi alle kender. Vi har alle været i dyb trance mange gange. Trance er vores naturlige evne til at være i kontakt med vores ubevidste sind/underbevidstheden. Vi har brug for at kunne gå i trance for ikke at blive sindssyge. Vi går naturligt i trance i løbet af dagen og det hjælper os til at klare stress og til at fungere i det hele taget.

Eksempler på naturligt forekommende trancetilstande:

  • Tilstanden lige før og efter søvn

  • Læse en bog og være helt opslugt

  • Dagdrømme

  • Meditation

  • Lytte til musik og ”svømme” hen

Hypnoseterapi

Det ubevidste sind/underbevidstheden er langt mere tilgængeligt, når du er i en afslappet tilstand.

Mønstre og vaner lagres i din underbevidsthed. Omkring 90% af det du gør, styres af din underbevidsthed. Det er i din underbevidsthed hypnoseterapien arbejder. Derfor virker den meget hurtigt og er også meget effektiv i forhold til mange andre behandlingsformer.

Hvad er det der er så godt ved hypnoseterapi?

Hypnoseterapi er en blid og meget behagelig behandlingsform. Det er en behandlingsform, der kan bruges på uendelige mange områder, da der arbejdes direkte med det ubevidste og alle de ressourcer vi alle har, men sjældent gør optimal brug af.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Oftest kan du mærke en forandring efter en eller få behandlinger. Hvor mange behandlinger du har brug for, er svært at sige. Nogle problematikker er hurtige at forandre og andre kan ligge meget dybere og har været der meget længe og kan derfor tage længere tid at ændre.

Uddannet Master Hypnoseterapeut fra Hypnoseskolen – En 2 årig uddannelse samt træning med rigtig mange øveklienter.