Hvordan foregår en behandling med hypnose

Enhver behandling du får af mig, er peronlig tilrettet dig og det du gerne vil have hjælp til. Jeg tilbyder terapi med respekt og menneskelighed. læs her mere om, hvordan en behandling med hypnose foregår?

Alle behandlinger starter med en samtale af ca. ½ -1 times varighed, hvor jeg igennem en række spørgsmål udviklet specielt for at jeg får den information, jeg har brug til din hypnosebehandling. Jeg fortæller dig også om hypnose og du er naturligvis meget velkommen til at stille spørgsmål.

Efter samtalen, vil du komme til at sidde i en behagelig stol, hvor det er nemmere at slappe af. Mens du sidder rart i den behagelige stol, vil jeg guide dig til at komme i hypnose – eller trance, som man også kalder det. Jeg er ved din side og guider dig under hele forløbet, mens du er i hypnose. Du kan i hypnosetilstanden høre, hvad jeg siger. Du kan bevæge dig og du kan også tale under hypnosen.

Du vil i hypnosetilstanden kunne høre, hvad jeg siger. Du kan bevæge dig og du kan også tale.

Når hypnosebehandlingen er færdig, vil jeg føre dig tilbage på en blid og behagelig måde, så du er helt vågen og fuld tilstede. Efter behandlingen har du måske behov for at fortælle, hvad du har oplevet – og vil du hellere beholde det for dig selv, så er det også i orden. Det vigtigste er at du er helt vågen, frisk og okay, før du forlader mig.

Jeg anbefaler, at du sætter god tid af til din behandling. Beregn gerne 2 timer til en behandling. Det anbefales også at sætte afslappende tid af efter sessionen, så du roligt kan fordøje de mange indtryk og følelser, der kan dukke op.

Tag gerne en ekstra trøje med til behandlingen, da du kan blive lidt afkølet, når du er i den meget afslappede tilstand, som hypnose er.

Behandlingen foregår i et rart og trygt lokale.

Jeg har ikke venteværelse. Kom derfor gerne til den aftalte tid.

Behandling kan også foregå hos dig. Dette efter nærmere aftale.

Afbud

Bliver du forhindret i at komme til den aftalte tid, kontakt mig da hurtigst muligt, så din tid, kan komme en anden til gode. I tilfælde af senere afbestilling end 24 timer før den aftalte tid eller ved udeblivelse betales fuldt honorar.

Afbud modtages kun pr. telefon 4033 1516 – opringning eller sms.

Se evt. hvordan mine klienter oplever det at være i hypnose her
Tina Lorenzen Hypnoseterapi
Tina Lorenzen behandling